2013. november 27., szerda


A konyv nagy meglepetesre a Libriben hatul lett eldugva, a szociografiak, meg a "Kaukazusi nepek tortenelme" cimu konyvek koze besuvasztva, joforman arccal lefele, ugy, hogy a hetkoznapi erdeklodo ne talalkozzon vele.
Probaltam mosolyogni.
Aztan megertettem, hogy szomoru vagy sem, de ez ma a realitas.
Az Alexandraban ugyanez volt a helyzet, de ott aztan 4 nap utan lehoztak a harmadik emeletrol, es kitettek az ujdonsagok koze, ahol most mar barknek megakadhat rajt a szeme.
Ha barki kozuletek mar erdeklodott, vagy vett is belole, es ennek koszonheto az alexandras felertekeles, akkor ezuton is koszonom.

Szoval igy nezunk ma ki.
Bezzeg egy rakas tucatkonyvet beletolnak 1.5 millio, es konyvet meg vasarlo magyar ember arcaba Karacsony elott biztosan.

Mi ebbol a tanulsag?
Hat az, hogy a kovetkezo konyvemnek Korbacs lesz a cime, es amelyben Korbacs Dezso, az egyszeru ciganylegeny agyonszurja az ertelmisegi, sok diplomas pasareti noket mind egy szallig.
Na, ez a konyv majd mindenkinek tetszeni fog.
Neki is allok azonnal.





 

2 megjegyzés:

  1. Kedves István! Nagyon úgy tűnik az életben megannyi (több ezer) éve semmi sem változik és azok akik tudtak-tudnak ez ellen tenni, ők azt mondják: -a világot nem lehet megváltoztatni...- Szomorú és egyben akár "okulandó" korbácsdezső példája de ne Te szomorkodj ezért! -valóban, biztos hogy toplist polcra kerülne ez a könyv (kérlek ne írd meg!!!) no nem azért mert mi olvasók oda vagyunk érte hanem azért mert azok a bizonyos változtatni képesek-változtatás gátlók egyebet nem hajlandók eladni... -belegondolni "sokk" se a tudomány a tudósok által se politika a kormányok által, hatáskör és törvény hozás révén nem tud olyan hatással lenni a hétköznapi ember minden napjaira (amiért, akiért van) mint 1 karácsonyivásár könyvespolca amely "csak" üzlet:(((

    VálaszTörlés
  2. No de!!! ne becsülj le bennünket olvasókat, megtaláljuk mi azt ami bennünket érdekel:))) -1 kicsit segíthetsz:)))

    VálaszTörlés

Barki, barmit, nyugodtan.